NET.WORKS-CY
Adidas Pro Model Core Black/Cloud White/Gold Foil - Printable Version

+- NET.WORKS-CY (https://networks-cy.com/forum)
+-- Forum: Buy/Sell (https://networks-cy.com/forum/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Forum: Mobile, Phone (https://networks-cy.com/forum/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Adidas Pro Model Core Black/Cloud White/Gold Foil (/showthread.php?tid=124)Adidas Pro Model Core Black/Cloud White/Gold Foil - rh0e2ehs - 12-24-2020

[Image: Pro_Model_Shoes_Black_FV5723_010_hover_standard.jpg]


Het retro-paar wordt zonder checkschoen.com Three Stripes geserveerd en is in plaats daarvan versierd met "Cloud White" -borduurwerk met de spelling "Chicago" in het middenpaneel in een lettertype in varsity-stijl. Meer borduurwerk is te vinden aan de achterkant, waar vier witte sterren langs het achterste hiellipje lopen, terwijl goudfolie is gebruikt op de achterkant en tong om de iconische adidas Originals Trefoil-branding te benadrukken.


De middelhoge snit, scherpe ontwerplijnen, rubberen neuskap en opvallende Adidas Schoenen Nieuwe Collectie Three Stripe-branding zijn allemaal ongewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke release. De kleurstellingen zijn ook direct herkenbaar: iedereen die begin jaren '00 middelbare school, universiteit of zelfs pick-up basketbal speelde, herinnert zich zeker de zwart / witte lakleer-stijl of zijn witte getrommelde leren neef met zwarte strepen. Zelfs het geborduurde 2G-logo op de voorvoet is intact.


Er is echter een Adidas Pro Model Core Black/Cloud White/Gold Foil merkbaar verschil in het dempingssysteem. Het standaard EVA-schuim dat in de tussenzool aanwezig was, is verdwenen, vervangen door een moderne BOUNCE-setup voor een responsief gevoel op de baan en bescherming tegen stoten. Elk wordt afgewerkt door een buitenzool met visgraatmotief. Dit is niet de eerste keer in de recente geschiedenis dat Adidas een hoepelsilhouet van rond de eeuwwisseling heeft ge├╝pgraded met gemoderniseerde materialen.


Het 100% Authentiek adidas Pro-model is herboren als straatspecificaties met behoud van de iconische shell-toe en rubberen buitenzool van de originele basketbalschoen. Dit nieuwe aanbod van het Pro-model heeft een camouflagepatroon met een lachende emoji-print die de bovenkant bedekt. Zwarte details met een doorschijnende neus en buitenzool maken het ontwerp compleet.https://www.checkschoen.com/