Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Force 1 Mid '07 Svart/Neptune Green
#1
[Image: nike-air-force-1-mid-black-neptune-green...x489-1.jpg]


Klädd i ett vitt och svart färgschema. Den iweardam.com här versionen har en läder-, syntet- och textilöverdel som inkluderar krok-och-ögla-remmar för anpassad justering. En stretchtextil tunga med spännband ovanpå en genomskinlig AF1-sula kompletterar designen.


Denna nya iteration har en grön och svart kornläder övre, kompletterad med orange Nike Skor Vita på hälen. En dragkedja ersätter snören, med en justerbar rem som korsar över dragkedjan för extra säkerhet. Neoprenliknande textilier vid innersulan och tungan gör det lätt att komma åt i kombination med skoens tre dragflikar. Den bekväma modellen accentueras av en genomskinlig beige gummisula som erbjuder en annan jordtonad accent.


Den senaste trenden för Nike Air Force 1 Mid '07 Svart/Neptune Green har placerat sina logotyper på ovanliga platser, och den senaste silhuetten för att få en ny logotypplacering är Air Force 1 Mid. Perfekt för höstsäsongen, den här Nike Air Force 1 Mid kommer klädd i ljusa och mörka jordnära toner som täcker hela skon. Vita detaljer täcker tungetiketten, Swoosh på remmen, AIR på tån och på dess nya Nike Air mellansula-logotyp.


Till Salu Nike Air Force 1 Mid Utility Orca är den nyaste färgen på den uppdaterade silhuetten och finns nu tillgänglig hos utvalda återförsäljare, inklusive KicksOnFire Shop. Täckt i en klassisk kombination av vitt och svart över sin läder, syntet och textil övre, är modellen detaljerad med krok-och-ögla remmar över mittfoten för anpassning.


https://www.iweardam.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)