Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Force 1 Low LXX Malt/Platinum Violet
#1
[Image: nike-air-force-1-lxx-w-malt-2-platinum-v...0_620x.jpg]


Nike Air Force 1 Low “Savage Beast” var en af Nikes udgivelser med Halloween-tema i 2019. Denne iconicmore.com nikker til Gossamer, det orange, hårede monster i Looney Tunes. Skoen har en Ginger pony håroverdel og mellemsål ovenpå en tyggegummi ydersål. Signaturdetaljer inkluderer Off-White lærredsswooshes, Nike blonderjuveler og "SAVAGE BEAST" broderede hælfaner.


Efter den iriserende multi-swoosh-pakke og mange andre Nike Sko Dame, der har præsenteret interessante, tager det klassiske Swoosh-motiv - såsom dette split-tilbud eller de mange skitserede udseende - kommer den nyeste, rene hvide AF1, denne gang lavet af en blanding af paneler og materialer.


Ved nærmere eftersyn viser Nike Air Force 1 Low LXX Malt/Platinum Violet en overdel lavet af læder af forskellige behandlinger. For eksempel er tåboksen perforeret og typisk for en AF1, hvorimod den bageste hæl er lavet af et rullesten med læder, der giver sneakeren en førsteklasses æstetik.


Påmindelsen om et par, der faldt i løbet af NBA All-Star Weekend 2020, har det Top Kvalitet nyligt dukkede tilbud med en glat læderoverdel, der er fyldt med camouflage-mønstre i gråtoner. Selvom denne Nike Sportswear-model ville have været iøjnefaldende med denne detalje alene, broderede de livlige grønne striber på profilerne op ad parrets udsagn. Resterende komponenter på overdelen - snørebånd, krave, hælpanel - deltager ikke i dristige toner, men i stedet i en simpel palet. Eneste enheder følger efter, men har speckling, der noget fremkalder Nike Space Hippie-linjen.


https://www.iconicmore.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)