Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas Stan Smith Mesa/Cloud White
#1
[Image: external-large.jpg]


Als onderdeel van de adidas "Pride" 2020-collectie wordt nu een officiƫle blik op de packnieuwe.com -editie onthuld. De low-top pronkt met een levendig en kleurblokthema en heeft blauwe, roze en gele seersucker-strepen met een gladde witte lederen neus. Ten slotte ronden gouden tongen, regenboogkleurige merkhakken, gevolgd door een effen witte rubberen zool het thema af.


De Adidas Schoenen Zwart hebben het kenmerkende hartlogo van HUMAN MADE op de zijkanten met uitgesneden details, terwijl het adidas-merk te zien is in gedurfde, contrasterende tekst op de tong. De mediale zijde is versierd met de klassieke geperforeerde Three Stripes, terwijl de sneakers zijn afgewerkt met meer hints van NIGO's ontwerp op de hiel.


De Adidas Stan Smith Mesa/Cloud White combineert leer met stof voor het bovenwerk en combineert een witte leren basis die wordt gebruikt voor de tong- en teenendoos met veelkleurige panelen rondom de schoen. Aan de zijkant vind je blauw, terwijl de middelste is bedekt met roze. Op de hiel heeft adidas Originals geel en een mix van blauw en roze gebruikt om het trefoil-logo te accentueren.


Het klassieke Populaire Stijl silhouet begint met een zwarte jacquard (gebreide) constructie aan de bovenkant in zwart, die vervolgens wordt bedekt met een kleurrijke Chinese afbeelding / print met draken in goud, blauw en rood. Meer zwart op de veters, binnenvoering en de rubberen zool omhullen deze adidas Stan Smith, die binnenkort zijn weg zal vinden naar een geselecteerde retailer.


https://www.packnieuwe.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)