Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas Yeezy Boost 350 V2 Sulfur
#1
[Image: 629647_08_jpg_2000x.jpg]


Afgezien van hun Adidas Schoenen kleurkeuze - "Clay", "Mist" en "Ice" - is elk identiek qua constructie, gebruikmakend van een nieuw aangenomen monofilament gaas. Dit geeft het bovenwerk een pure look die de binnenkooi nog een laag diep onthult. Bovendien brengt het assortiment de hieltrekkers terug, die visueel op één lijn liggen met de streep die een paar tinten donkerder kleurt dan de rest van het ontwerp.


Dit kleurenschema Nieuwe Trend "Mono Mist" gebruikt bruin als hoofdkleur, aangevuld met paarse verfraaiing met beknoptere penseelstroken. In plaats daarvan wordt doorschijnende mesh-stof gebruikt en een kooi-achtige binnenlaag wordt aan het midden en voorste gedeelte van het schoenlichaam gegeven, door de diepe en lichte details met geverfde textuur. systeem om de uitstekende afstamming van zijn merk voort te zetten.


De nieuwste versie van het Adidas Yeezy Boost 350 V2 Sulfur populaire schoenenmodel heeft een nieuw, doorschijnend lichtblauw bovenwerk uit één stuk dat een webkooi-ontwerp direct eronder verdoezelt. Detaillering komt in de vorm van bijpassende treklipjes, vetersluiting en inlegzool. Afronding van het ontwerp van de schoen is een ingekapselde BOOST-zool over de volledige lengte die de doorschijnende esthetiek van het bovenwerk voortzet.


De nieuwste kleur van YEEZY BOOST 350 V2 "Bone/Blue" ziet eerst de zwarte stiksels in het Adidas Schoenen Dames midden aangevuld met witte stiksels als de achterkant, die het lichaam van de schoen moedig verdelen. Dezelfde kleur wordt gebruikt om het verhullende effect te bereiken, maar de details worden nog steeds onderscheiden door het niveau van de nerf; de veters en de randen van de schoenen zijn aangevuld met bruine contouren, en het is uitgerust met een aquablauwe adidas representatieve BOOST™-technologie dempende tussenzool. De doorschijnende stof aan de zijkant van de schoen echoot, zorgt voor een comfortabel voetgevoel en maakt de schoenen visueler.


https://www.hugeperfects.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)