Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Max 270 Crimson Bliss/Hvid
#1
[Image: Nike-Air-Max-270-DJ2746-600-Release-Date-1-1068x753.jpg]


Nike Sportswear er klar til at frigive en ny iconicmore.com detaljeret med lyserøde toner svarende til den tidligere set Air Max Plus. Dette tilbud af Nike Air Max 270 har en Sail åndbar mesh øvre med lyserøde og beige kontrasterende accenter overalt. En hvid mellemsål med gennemskinnelige luftbobler og beige gummi trækkraft nedenunder fuldender designet.


Nike Sportswear fortsætter med at holde Nye Nike Sko 2021 i rotation med nye farveindstillinger, da vi nu deler en anden kommende udgivelse. Dette tilbud af Nike Air Max 270 har en overdel i hvidt mesh parret med grå syntetiske overlays og detaljer. Fremhævning af skoen er Tiffany Blue kontrasterende accenter og Air Max hælenhed komplet med en hvid mellemsål og sort, der vises langs ydersålen i gummi.


Nike Sportswear frigiver snart en luksuriøs ny farveindstilling af deres Nike Air Max 270 Crimson Bliss/Hvid silhuet inden de kommende varmere måneder. Påklædt i farveskemaerne Hvid, Metallisk Sølv og Metallisk Guld. Dette tilbud af Nike Air Max 270 har en fuld Hvid åndbar mesh øvre fremhævet med sølv og guld kontrasterende accenter overalt. En hvid mellemsål og ydersål med iset gennemskinnelig fremtræden i bagenden kompletterer designet.


Nike lukker 2020 ud med en ny levende farvelægning af Brandudsalg Nike Air Max 270, som fortsætter med at skabe bølger i sneakerverdenen. Set i officielle billeder ovenfor bliver denne Nike Air Max 270 dækket Atomic Pink overalt i den konstruerede meshoverdel såvel som på tungen, snørebånd, indvendige liner, hæltrækflig og den store Air Max-enhed på hælen. Subtil lyserød branding i hele skoen og en hvid mellemsål i gummi og ydersål afrunder designet af denne Air Max 270 forventet.


https://www.iconicmore.com/
Reply
#2
Please try Google before asking about Awesome Product Guide 94d2360
Reply
#3
Please try Google before asking about Top Rated Product Blog 99469d9
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)