Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas Ultra Boost DNA "Lion Dance" Wit/Zwart/Geel
#1
[Image: Ultraboost_DNA_Shoes_White_GV9814.jpg]


Adidas Originals zal hun LEGO-reeks uitbreiden met een nieuwe Ultra Boost DNA-kleurstelling die Adidas Schoenen Heren deze zomer wordt uitgebracht. Gekleed in een kleurenschema in Cloud White, Red en Shock Blue. Deze adidas Ultra Boost heeft suède teenoverlays, LEGO-blokken op de Three Stripes en hielkap, tongen en inlegzolen met dubbele merknaam bovenop een Boost-middenzool en een zwarte rubberen buitenzool.


Marimekko Oyj is een Fins Aan Uitverkoop bedrijf voor woninginrichting, textiel en mode, gevestigd in Helsinki, dat samenwerkt met adidas Originals voor een speciale editie Ultra Boost. Gekleed in een Core Black en Cloud White kleurenschema. Deze adidas Ultra Boost is gemarkeerd met hun Räsymatto-stipprint, geïnspireerd op de rijen in een gemeenschappelijke tuin. Een semi-doorschijnende veterkooi met witte drie strepen, bijpassende Boost-middenzool bovenop een zwarte rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.


Na de lancering van het Adidas Ultra Boost DNA "Lion Dance" Wit/Zwart/Geel, lijkt het erop dat LEGO en adidas hun line-up zullen uitbreiden met vier nieuwe kleurstellingen. Dit "Color Pack" wordt geleverd in uw keuze uit de kleuren Wit/Blauw, Zwart/Geel, Zwart/Groen en Wit/Rood. Elke adidas Ultra Boost is voorzien van suède teenoverlays, LEGO-blokken op de Three Stripes en hielkap, tongen en inlegzolen met twee merken bovenop een Boost-middenzool en een zwarte rubberen buitenzool.


Nu hebben we een frisse kijk op hun gloednieuwe "Color Pack", dat vier nieuwe kleurstellingen zal bevatten. De hier Adidas Schoenen Zwart vermelde aanbiedingen zijn Wit/Blauw, Zwart/Geel, Zwart/Groen en Wit/Rood. Elke schoen heeft zijn eigen unieke uitstraling dankzij de verschillende gekleurde LEGO stenen die aan de zijkant zijn geplaatst. De gele en rode modellen hebben eigenlijk ook gekleurde Boost, wat ze nog interessanter maakt. Over het algemeen zijn deze absoluut cool en verzamelaars die hun innerlijke kind willen laten zien, zullen zeker op zoek zijn naar een paar.


https://www.hugeperfects.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)