Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
converse jack purcell sale outlet
#1
converse one star korting sale  is duurzaam en ongetwijfeld populair, maar het is zelden buzz-waardig - Chucks zijn zo algemeen verkrijgbaar dat het onwaarschijnlijk is dat mensen buiten de Converse-winkel gaan kamperen voor een schoen die se bij Nordstrom kunnen kopen. Een uitschieter is de voortdurende samenwerking tussen Tyler, het label Golf The Fleur van The Creator en het schoenenpictogram uit Massachusets. Tyler werkt sinds 2017 samen met Converse en in plaats van het meest herkenbare silhouet, de Chuck Taylor, omkring te draaien, koos Tyler voor de Ster. Een lijkt misschien een verrassende keuze, maar het is logisch voor Tyler, The Creator. Om te beginnen is hij altijd zijn eigen weg gegaan als het op stijl aankomt.

De legende van Takahiro Miyashita is zeker minder bekend dan Jun Takahashi, NIGO of Hiroshi Fujiwara, maar als je al geruime tijd de mode volgt en op de hoogte blijft van de ontluikende archiefscene, dan moet u Nummer (N) kennen. ine, het originele magnum opus van de ontwerper. Daarna stapte hij over naar zijn nieuwe gelijknamige label - TAKAHIROMIYASHITA The Soloist - en bracht geeignet de reeks Converse-samenwerkingen met zich mee, hoewel de moderne line-up van releases converse jack purcell sale outlet veel minimalistischer is dan zijn vroege werken. De ERX-260 Hi en de Jack Purcell hielpen een publiek weer naar binnen te komen, en nu zijn we slechts enkele ogenblikken verwijderd van de brutalistische CX Disrupt.

Ronnie Fieg ging naar sociale media om aan te kondigen dat een samenwerking met Disney in de maak was en fans waren extatisch. Een paar dagen later plaatste hij een Kith x Disney Converse Chuck 70 die de evolutie van Disney characters with reallly big ears laat zien. Disney speelt in veel levens het speciale rol. Voor velen zorgde het bedrijf voor entertainment toen we opgroeiden en speelde het het grote rol in wie en wat we zijn. Hoewel het tekenfilms zijn en er leuk uitzien, zijn er veel converse pro leather nederland kopen lessen over het leven in Disney-films die we elke dag gebruiken. Toen Ronnie de samenwerking aankondigde, wisten we dat zijn visie vintage Disney zou laten zien terwijl hij een nieuwe zou mixen en dat is precies wat we kregen.

Converse's Chuck 70, een getrouwe reproductie van de originele Chuck Taylor uit de jaren 70, staat dit jaar in vuur en vlam, dankzij een aantal spannende samenwerkingen en releases.  converse chuck 70 online nederland  Die trend zet zich hele maanddit jaat voort met de release van de nieuwe "Patchwork Camo" Chuck 70. Converse is dit jaar goed bezig geweest met de Chuck Taylor en voert om de paar weken nieuwe en opwindende projecten uit ter viering van het honderdjarige jubileum van de legendarische silhouetten. Merken en individuen als Paul Smith, Chinatown Market en Joshua Vides hebben hun naam gegeven aan verschillende releases, evenals aan de introductie van een nieuwe lijn van duurzaam gebouwde Chucks.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)