Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Air Jordan 33 Schoenen
#1
Het kleurrijke paar, dat voor het eerst opdook in juni, was geïnspireerd op een tekening die Williamson's broer, Noah, maakte tijdens een ontmoeting met schoenenontwerpers van Jordan Brand. Air Jordan Heren/Dames Strepen van rood, groen, geel, paars, blauw en oranje verlevendigen het anders witte bovenwerk van gemengde materialen van de Jordan 34. Onder de voeten genieten zooleenheden niet van het regenboogachtige palet. In plaats daarvan hebben ze een beproefd wit en zwart arrangement - de eerste neemt zichtbare Zoom Air-demping op de voorvoet en gegoten Eclipse-platen over - aangevuld met ijsblauwe grip.

[Image: jordan-air-jordan-xxxiii-tiger-camo_1665...6_1000.jpg]

Na een gedenkwaardig debuut in september 2018, verwelkomt de Air Jordan 33 zijn Low-tegenhanger voor een release in de zomer van 2019. Air Jordan 34 te Koop Hier te zien in klassieke "Black/Cement" en "White/Cement" kleurstellingen - een knipoog naar de Air Jordan 3 - de Air Jordan 33 Low is voorzien van hetzelfde innovatieve FastFit-systeem dat vergrendelt terwijl het zich aanpast aan de vorm van de voeten van elk uniek individu. Er zijn ook enkele duidelijke cosmetische verschillen aanwezig, met name op het overdreven treklipje bij de hiel met een kleiner Nike Air-logo op de hiel en op de zichtbare FastFit-koorden die aansluiten op de achterkant van de schoen.

De heerschappij van Travis Scott als een van de meest invloedrijke iconen van de muziekindustrie lijkt nog lang niet voorbij, aangezien zijn talrijke Nike en Jordan Brand-samenwerkingen nog steeds zo lang worden verwacht als druppels van onder meer Virgil Abloh en andere steunpilaren van de sneakerwereld. Air Jordan 33 Schoenen La Flame's volgende Jumpman-combinatie is gepland om een "Cactus Jack"-merkversie van de Air Jordan 33 te zijn, en met de officiële afbeeldingen die net zijn gearriveerd, weten we nu precies wat we kunnen verwachten.

Alvorens Zion Williamson's Bayou Boys PE of de bout-gestempelde Fragment-samenwerking te laten vallen, geeft Jordan Brand de Air Jordan 33 Verkoop een gewaagde "Infrared 23" -kleurstelling. De opvallende scharlakenrode tint, die eerder te zien was op de Jordan 6, neemt de meest kenmerkende details van het prestatiemodel over. Textiel en synthetische constructie over het ritsloze bovenwerk is bedekt met "Infrared 23", met profielgaaspanelen die hun lichte doorschijnende afwerking behouden.

Gegoten Eclipse-platen, Jumpman en "NIKE AIR"-branding krijgen ook de karmozijnrode behandeling. Elders onderbreekt "Black" de "in-your-face" -opstelling bij de tong, veters en hiel, net zoals bij de AJ6 in 2014. Zichtbare Zoom Air-demping onder de voorvoet heeft echter een donker getint venster tussen "Infrarood 23" teenboxen en buitenzolen met visgraatpatroon. Kopen Air Jordan 34

www.ajkortingclub.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)