Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas ZX 2K Boost Scarlet Fekete
#1
[Image: Jalen_Ramsey_ZX_2K_Boost_Shoes_Red_FZ541...andard.jpg]


Az Adidas ZX 2K Boost legújabb iterációja a True Pink/Core Black-Scarlet hivatalos Adidas Női színsémában készült, és a Ninja x adidas partnerség legújabb kiegészítője. Rózsaszín hálóban készült, a részletek között megtalálhatók a megfelelő műanyag burkolatok, amelyeket a fekete belső bélés, a Három csík és a fűző ellentétben áll. A vöröses sarkú sarkú cipő kellemes popot ad a cipőhöz. A White Boost középtalp, az áttetsző külső talp és a „Time In” nyelvcímkék és függesztők zárják a cipő fő jellemzőit.


A NASA x adidas partnerség folytatódik az adidas ZX 2K Boost „Core Black” bemutatásával. Az Adidas Fekete elegáns és lopakodó profilt az alacsony felsőt az Artemis űrmisszió ihlette, amelynek célja, hogy 2024-re a Hold déli pólusának régióján szállítsa le az első nőt és a következő férfit a Holdon. A cipő egyszerűen fekete kivitel, fényvisszaverő ékezetekkel és a nyelveken Artemis jelvényekkel. Végül a megfelelő fekete Boost szerszámok kerekítik a tervezést.Az adidas ZX 2K Boost az év performanplay elején debütált két tiszta színben. Most a modell két új színmódjára számítunk. Ez a női exkluzív színvilág tiszta fehér hálószövetből áll, élénk színű talppal, amely a rózsaszínről a kékre vált. A férfi pár kényelmes, új dimenzióba helyezi az előre gondolkodó pillantást, fehér hálós felsőrésszel, kontrasztos csíkokkal, amelyek átmennek a kékből a napvörösbe, és a hozzá illő színátmenetes talppal.


A népszerű streamer, Tyler „Ninja” Blevins kibővíti partnerségét az adidas Originals -szal azáltal, hogy kiad egy új Adidas ZX 2K Boost Scarlet Fekete -ot, sárga, régi arany és Tech Copper színösszeállításban. A Ninja legújabb adidas ZX 2K Boost sárga hálós alapja megfelelő műanyag borítással rendelkezik. Fekete belső bélés, három csík és csipkék, aranysárga velúr sarokkal és nyelvcímkékkel párosítva. Az utolsó simítások közé tartozik a White Boost középtalp, áttetsző külső talp, „Time In” hangtagokkal.https://www.performanplay.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)